De grootste collectie Babykamers van Nederland

Zeer ruime keuze aan babykamers

Bekijk alle Babykamers

Babybadkamer

Babybadkamer

Wanneer u een kindje heeft gekregen, moet u er rekening mee houden dat u nieuwe spullen nodig heeft voor de badkamer. U zult waarschijnlijk meteen denken aan een babybadje, maar er zijn nog meer producten die u niet moet vergeten! Voorbeelden hiervan zijn hydrofiele doeken en een badstandaard.

Waarvoor gebruik ik een badstandaard?

Zoals de naam al zegt is een badstandaard een standaard of rekje waarin u uw babybadje kunt plaatsen. Door het babybadje in een badstandaard te plaatsen, hoeft u minder te bukken. Hiermee ontziet u dus uw rug. Een badstandaard vindt u in verschillende maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een hoogte van 98 of 103 cm. Sommige typen badstandaard zijn zelfs verstelbaar in hoogte en er zijn ook soorten die u in kunt klappen. Een inklapbare badstandaard is extra handig als u niet zo veel ruimte in uw badkamer heeft. Bij ons heeft u verder keuze in de kleur, dus wij hebben vast ook een standaard die past bij uw babybadje.

Hydrofiele doeken oftewel hydrofiele luiers

Hydrofiele doeken werden vroeger hydrofiele luiers genoemd. Die naam dekt de lading niet helemaal, want hydrofiele luiers zijn voor veel meer te gebruiken dan alleen als luier. De hydrofiele doeken zijn omdat ze erg zacht zijn en goed absorberen bijvoorbeeld uitermate geschikt om uw baby’tje mee af te drogen na het badderen in het babybadje. Maar u kunt de hydrofiele doeken ook gebruiken als schoonmaakdoekje, zomerdekentje of slabber. Kortom, hydrofiele doeken zijn multifunctioneel!

Overige spullen in de babybadkamer

Naast een babybadje, een badstandaard en hydrofiele doeken, zijn er nog meer dingen die thuishoren in de babybadkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van

  • badzitjes,
  • badspeelgoed,
  • een waskussen,
  • bademmers
  • of een badcape?

In dé babywinkel vindt u een ruim assortiment aan diverse badproducten. Bij ons shopt u gemakkelijk alle babybadproducten bij elkaar.

Vragen over babybadje, badstandaard of hydrofiele luiers?

Met al uw vragen over hydrofiele doeken, badstandaard of babybadje kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij geven u graag advies zodat u goed kunt beslissen wat u bij ons wilt bestellen. Bestel vandaag nog alle babyspullen voor in de badkamer!

Top babykamers