De grootste collectie Babykamers van Nederland

Zeer ruime keuze aan babykamers

Bekijk alle Babykamers

Babyspullen

Babyspullen

1001-Babykamers.nl is de ideale website waar uw zoektocht naar babyspullen begint. Via onze babywinkel vindt u snel en eenvoudig de babyspullen die u nodig hebt. Ook voor kinderkamer ideeën bent u hier op het juiste adres. De beste babyspullen zijn belangrijk om van de babykamer een veilig en zorgzaam thuis de maken. Er zijn tal van verschillende soorten babyspullen te krijgen, ook via 1001-Babyamers.nl. Maar wij bieden u de beste babyspullen tegen de scherpste prijs aan. Klik op een van de links van de site en bekijk ons assortiment aan babyspullen. Wij hebben alles wat nodig is voor de babykamer: van meubelen tot accessoires. Voor ons assortiment selecteren wij louter kwaliteitsmerken. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als:

 • Woood
 • Bopita
 • Baby’s Only
 • Bebies First
 • Koeka
 • Colorful Collection

Welke babyspullen u nodig hebt

Voor de babykamer zijn er altijd een aantal basiselementen die u nodig hebt. We zetten daarom de belangrijkste even op een rijtje voor u:

 • Ledikant (of wieg)
  Het ledikant is de plek voor uw kind om in te slapen. Een ledikant is de constructie van de eerste slaapplek van uw kind. Deze is verhoogd aan de zijkanten zodat uw kind er niet uit kan. Bij een ledikant horen babyspullen zoals matrasjes, beddengoed en eventueel accessoires als boxspiralen en een babymobiel.
 • Commode
  De commode is het meubel waarop u uw kind verzorgd. Deze brede kast is van een ideale hoogte zodat u uw kind goed kan verzorgen. Een commode heeft bovendien opbergruimte waarin u de belangrijkste babyspullen voor verzorging op kan bergen.
 • Kledingkast
  Kasten zijn niet alleen de plek voor kleertjes, maar ook voor andere babyspullen. Denk aan babytextiel als matrashoezen, dekbedden, kussenslopen enzovoort. Zo hebt u al deze babyspullen makkelijk bij de hand en houdt u de babykamers goed opgeruimd.

Bezorgen van babyspullen

De babyspullen die u online bestelt, worden zorgvuldig bij u thuis bezorgd. En is er iets niet in orde of hebt u zich bedacht? Dan is het via 1001-Babykamers gewoon mogelijk om deze te ruilen. Bovendien profiteert u altijd van de scherpste prijs en snelle bezorging van de artikelen: binnen 2 werkdagen zijn deze bij u thuis (m.u.v. meubelen).

Top babykamers